Regiomannenkoor Die Gouwe Sanghers
 


  

Recensie Volkoren in Middelburg 

Beste deelnemers aan Middelburg VÓLkoren 2018,


Wat een fantastische eerste dag van Middelburg VÓLkoren! Jullie hebben er weer een groot feest van gemaakt en ons jubileum nog meer glans gegeven! Jammer genoeg heb ik niet alle optredens kunnen bijwonen, of iedereen kunnen spreken, maar de koren die ik wel gezien heb genoten duidelijk van hun moment of fame. Of het nu klassieke muziek was, religieus, musical, shanty, jazz, pop of rock....het plezier spatte van iedereen af en had zijn uitwerking op het publiek. Ondanks het weer: een vrolijke sfeer die door de hele stad te voelen was.

Soms probeer je iets nieuws uit, zoals bijvoorbeeld een andere invulling van het programmaboekje. In deze digitale wereld dachten we dat een online overzicht en de QR-codes bij de locaties voldoende waren. Helaas, dat bleek een verkeerde inschatting. Een overzichtelijke printversie van de optredens per locatie heeft toch de voorkeur, zoals bleek uit de vele meldingen in onze infostands. Niet te lang getreurd....volgend jaar keert het totaal overzicht weer terug in de programmaflyer. Ook wij blijven leren.... :-)

Namens de werkgroep enorm bedankt voor jullie komst, jullie inzet, enthousiasme bijdrage, zonnige humeur en flexibiliteit. Wij doen ons best om goed verzorgde podia te bieden, maar zonder deelnemers .....is er geen festival. Tevens onze hartelijke dank voor alle sponsorbedragen die wij via de borg ontvingen. We zijn als organisatie blij verrast door de positieve respons van jullie kant. Daaruit kunnen we concluderen dat jullie het festival en onze inspanningen een warm hart toedragen. En kunnen wij Middelburg VÓLkoren van nog betere faciliteiten voorzien! 

De komende weken plaatsen we alle foto's en verslagen op onze website.

Blijf ons dus nog even volgen, ook op Facebook, en geniet met volle teugen mee na! 

Zo maken we een nieuwe bladzijde in het VÓLkoren fotoalbum, vol herinneringen aan de twintigste editie.

Deze pagina is voor het laatst bijgewerkt op 26 juli 2022
Webmaster Martien Heyker: m.j.heyker@gmail.com